Faktura og forbruk
Kjekt å vite om faktura

Månedlig faktura

Vi fakturerer våre privatkunder hver måned. 

 

Fritidsboliger og hytter

Hytter og fritidsboliger fakturerer vi også hver måned, med unntak av hytter med veldig lavt forbruk, disse faktureres en gang i kvartalet. 

 

E-faktura eller avtalegiro

Velg eFaktura eller Avtalegiro kombinert med eFaktura og du slipper papirfakturaer i posten. Elektroniske betalingsmåter gjør betalingen enklere for deg og bidrar effektivt og positivt til miljøet. eFaktura eller AvtaleGiro må bestilles gjennom din nettbank.

 

Spørsmål og svar om eFaktura.

 

E-postfaktura

Vi sender faktura direkte til din e-post!
Du velger selv om du vil benytte informasjonen til betaling i nettbank, telegiro eller ta utprint for å betale i bank. NB! e-postfaktura er ikke en måte å betale faktura på, men et alternativ til utsending av faktura.  

Dersom du ønsker faktura på epost kan du ta kontakt med vårt kundesenter

 

SMS-FAKTURA

Faktura- og forbruksinformasjon direkte til din mobil.

Meldingen vil inneholde informasjon om anlegg, målernummer, forbruk og betalingsinformasjon. Dersom du har en telefon som støtter det, er det også mulig å hente ut en detaljert fakturaoversikt.


SMS-faktura er ikke en måte å betale faktura på, kun et alternativ til utsending av faktura. Du velger selv om du vil benytte informasjonen til betaling.

Kontakt oss på telefon 77 60 11 11 dersom du ønsker SMS-faktura. Har du flere anlegg velger du selv hvilket anlegg om du vil motta SMS-faktura for.

 

E-postfaktura og avtalegiro

Ønsker du at fakturaen skal bli automatisk trekt i bank ved forfall, kombinert med å få faktura pr e-post, da anbefaler vi e-postfaktura kombinert med avtalegiro. Avtale om Avtalegiro må du selv opprette i din bank.