Feil og strømstans

 

følg oss på facebook 

Troms Kraft Nett er nå også på Facebook. Ved hendelser i nettet, som større strømbrudd o.l., vil informasjon bli fortløpende oppdatert på vår facebook-side. Øvrige ordinære åpningstider er 08 - 1530. 

 

Alle planlagte utkoblinger som skyldes arbeid i kraftnettet varsles her på tromskraft.no, men du kan også bli varslet per sms. Mer om det her:

 

 

 

Bli varslet om planlagt strømstans

 

Av og til krever arbeid i nettet at strømmen må kobles ut. Ved å velge sms-varsling blir du direkte varslet på din mobil ved planlagt strømstans som berører din adresse. 


Logg deg inn på Min side (påloggingsvindu på forsiden) og kryss av for hvordan du ønsker å bli varslet.

 

Feilmelding

For informasjon om feil eller melding av feil i strømnettet, ring 77 60 11 11.

 

Et strømbrudd kan ha mange årsaker som vind, lynnedslag, teknisk feil eller graveuhell. 

 

Tips ved feil:

  1. Sjekk om naboene har strøm. Dersom naboene har strøm bør du ta en kontroll av ditt eget anlegg. Dersom flere hus er uten strøm ligger feilen sannsynligvis hos Troms Kraft. Har du hørt smell, sett lysglimt eller røyk, er dette informasjon som kan hjelpe oss å rette feilen. Ta kontakt på feilmeldingstelefonen.
  2. Sjekk alle sikringene i sikringsskapet for å utelukke at det ikke er en feil du selv kan rette opp.   NB! Har du luftledninger til huset er hovedsikringene ofte plassert på loftet.
  3. Sjekk jordfeilbryteren. Dersom denne har slått seg ut har du en jordfeil. Du kan forsøke å slå den den på igjen. Les mer om jordfeil og hva du kan gjøre her

 

Strømstans

Klikk her for meldinger om arbeid i strømnettet

 

Planlagt strømstans