Råtekontroll

råtekontroll av stolper

Troms Kraft Nett AS skal som en del av det lovpålagte vedlikeholdsarbeidet gjennomføre råtekontroll av høy- og lavspentstolper i utvalgte kommuner i perioden juli til og med september. Kontrollen gjøres for å ivareta en god og stabil strømleveranse, samt opprettholde krav til personsikkerhet satt av myndighetene.

 

I år vil det bli gjennomført råtekontroll av stolper i følgende kommuner: Balsfjord, Bardu, Berg, Dyrøy, Lavangen, Lenvik, Salangen, Storfjord, Sørreisa, Torsken og Tranøy. Troms Kraft Nett har leid inn NordiConsult AS til å utføre jobben på vegne av oss.

 

Både biler og montører skal være tydelig profilert med NordiConsult og hvis du ønsker kan du spørre dem om ID-kort. NordiConsult har medarbeidere som ikke behersker norsk og noen også i varierende grad engelsk. Har du problemer med å forstå dem eller spørsmål til jobben kan du kontakte NordiConsult AS på mobil 93 44 15 63.

 

I enkelte tilfeller må montørene fra NordiConsult inn i hager og gå over private eiendommer for å gjennomføre kontrollene. Vi beklager dersom dette medfører ulemper for grunneier og håper på ett godt samarbeid i  råtekontrollprosessen slik at det kan utføres på en effektiv måte.